Kraanteam volop in actie

Het is volop herfst en de winter staat voor de deur, dus de boten moeten weer ‘winterklaar’ gemaakt worden. De ene brengt zijn boot naar een winterstalling, een enkeling laat de boot in het water liggen, maar de meeste boten moeten voor de winter op de kant. Dat betekent weer werk aan de winkel voor ons kraanteam!

Een vaste ploeg doorgewinterde en ervaren vrijwilligers trotseren weer en wind om ieders boot weer veilig op de bokken te krijgen. Dit jaar verliep het kranen door corona voor de tweede keer ietsje anders. Net als in het voorjaar, wordt iedereen gevraagd om alleen te komen, de auto elders te parkeren en onderling minimaal 1,5 afstand te houden. Tot nu toe verloopt alles op rolletjes. Het kraanteam bedankt iedereen voor zijn medewerking.

De halve parkeerplaats staat inmiddels al vol boten die geduldig wachten op het voorjaar. Laten we hopen dat dit dan een vaarseizoen zonder corona wordt.