Nulde doet 01-10-2022 | Meld u aan!

Wanneer: Zaterdag 1 oktober
Waar: W.S.V. Nulde

Noteer 1 oktober alvast in uw agenda, want dan vindt weer de gezellige Nulde Doet-dag plaats. Door corona kon deze dag de afgelopen twee jaar niet plaatsvinden, maar op 1 oktober mag het weer.
Er liggen dan ook voldoende klussen te wachten. U hoeft daarvoor niet perse twee rechterhanden te hebben. Er is altijd wel een passende klus, variërend van opruimwerkzaamheden, tuinier klussen of meer doe-het-zelf-achtige klussen. Zo zijn er op de haven inmiddels een paar reddingsboeien geplaatst. Op de Nulde Doet-dag moeten er meer geplaatst worden en ook komen er zwemtrappen. Veel handen maken licht werk en scheelt de vereniging veel geld en dus contributie.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar havenmeester@wsvnulde.nl