WolderwijdCup 21 & 22 september

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2024 wordt er op het Wolderwijd gestreden om de Wolderwijdcup. De wedstrijd wordt georganiseerd door W.V. Zeewolde en W.V. Flevo. De wedstrijden zijn voor zowel de doorgewinterde wedstrijdzeiler, als ook voor de zeilers die willen kennis maken met wedstrijdzeilen.

Vanwege het succes van eerdere edities wordt de Wolderwijdcup dit jaar op twee dagen gezeild. Het is ook mogelijk om je voor één dag in te schrijven. Er wordt naast de Wolderwijdcup (2 dagen) dus ook gestreden om de dagprijzen! Na een dag fanatiek zeilen kunnen de deelnemers op zaterdag aanschuiven bij een BBQ in de Kop van de Knar in Harderwijk.

Er wordt gevaren met SW-rating en er is dus geen meetbrief nodig. Er wordt gebruik gemaakt van het startschip Adriana en er wordt een wedstrijdbaan uitgelegd. Deelnemers kunnen van 20 september tot 22 september (2 nachten) voor een gereduceerd tarief overnachten bij W.V. Flevo.

Inschrijven? Ga naar de website www.wolderwijdcup.nl