Eetcafé Kajuit Nulde

Op het terrein van Watersportvereniging Nulde bevind zich ook ‘Kajuit Nulde’, het gezellige havenrestaurant.
Het restaurant heeft een kleine, gezellige bar en 50 zitplaatsen, net als op het terras met uitzicht over de haven. In de zomer kan het terras nog uitgebreid worden.

Op de lunchkaart staan onder andere heerlijke broodjes, pannenkoeken en snacks. De grote kaart is wegens het wisselde aanbod van gasten eenvoudig gehouden; schnitzels, saté, wraps en hamburgers zijn er vrijwel altijd.
Van mei tot oktober zijn de openingstijden woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16:00u. In het weekend vanaf 12:00u. In de zomervakantie 7 dagen per week! De keuken sluit rond 21:00u.

Buiten de reguliere openingstijden is de Kajuit voor groepen beschikbaar. Vanwege de unieke locatie is het uitermate geschikt voor groepen, zoals voor cursussen, bruiloften en partijen. U kunt altijd contact opnemen om te vragen naar de uitgebreide mogelijkheden.

Parkeren is mogelijk op het terrein van WSV Nulde. Komt u voor de Kajuit, dan kunt u de slagboom openen door middel van de intercom. Als u voor de haven komt via de havenmeester. Fietsers kunnen hun fietsen kwijt in de fietsenstalling, naast het kantoor van de havenmeester.
Zo kunnen leden en niet-leden zich welkom voelen op een van de mooiste plaatsen van de Veluwe.