Informatie voor passanten

Van harte welkom in de jachthaven van Watersportvereniging Nulde. Ik ben uw havenmeester, Henry Boonen. U vindt mij in het havenkantoor en anders kunt u mij bellen op het nummer 06-13294210. Ik maak u graag wegwijs in onze mooie haven.

Onze tarieven 

Voor passanten gelden bij WSV Nulde de volgende tarieven:

  • Liggeld €1,40 per meter 
  • Elektra €0,50 per 1,5 kWh 
  • Water €0,50 per 200 liter
  • Douches €0,50 
  • Wasmachine/Droger €2,50 

Havenregels

Om het verblijf in de haven voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, vragen we u de volgende regels te respecteren: 

  • Wij verzoeken u in de haven geen gebruik te maken van het onderwatertoilet op uw boot.  
  • Laat uw hond in de haven uit aan de lijn. Op de Zuidpier (naast het hotel) mogen honden loslopen. U dient de hondenpoep zelf op te ruimen.   
  • Zorg ervoor dat uw buren geen last hebben van uw radio. Zowel overdag, maar vooral in de avond. 
  • Het is niet toegestaan om te barbecueën op de steigers. 

Voorzieningen

De Jachthavenbetaalkaart 
Veel faciliteiten op de jachthaven WSV Nulde werken met de jachthavenbetaalkaart. U hebt deze nodig om de toilet- en douchegebouwen te betreden en om de toegangshekjes te openen als deze gesloten zijn. Met het betaaltegoed op de kaart kunt u douchen en de elektra en drinkwater bij uw ligplaats betalen. U kunt de jachthavenbetaalkaart aanschaffen in het havenkantoor.  

Faciliteiten toiletgebouw 

In het toiletgebouw bevindt zich een dames-, herentoilet en een invalidetoilet.  De stortplaats voor het chemisch toilet is naast het herentoilet. In de ruimte naast het invalidentoilet staan een wasmachine en wasdroger.  Er is een spoelplaats voor de afwas. Ook hangen hier zwemvesten die u kunt lenen en liggen er folders over activiteiten in de omgeving.  

Elektra  

Op de steigers staan blauwe elektrakasten. Met de jachthavenbetaalkaart kunt u de elektra aansluiting bij uw ligplaats opwaarderen.  

Drinkwater 

Op de kade staan waterzuilen voor het tappen van drinkwater. Ook hiervoor heeft u de jachthavenbetaalkaart nodig. 

Vuilwaterinstallatie 

Op de walkant bij het havenkantoor staat de blauwe vuilwaterpomp waarmee u het vuile water kunt afpompen. 

Eetcafé de Kajuit  

In Eetcafé de Kajuit kunt u terecht voor een heerlijk drankje en kleine maaltijden. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht over de haven. Meer informatie vindt u op de pagina over Eetcafe de Kajuit.

De speeltuin 

Naast het havencafé ligt een omheinde speeltuin. Wilt u zelf uw kinderen in de gaten houden? Geeft u hen eventueel een zwemvestje aan voor extra veiligheid. 

Barbecueplaatsen 

U kunt barbecueën op de wal of op het gras. Hierbij kunt u gebruik maken van de picknicktafels. Denkt u bij het barbecueën een beetje aan onze grasmat? Barbecueën op de steigers is niet toegestaan.  

Boodschappen 

In de winkel van het tankstation kunt u terecht voor kleine boodschapjes. U vindt het tankstation naast de ingang van het parkeerterrein van de haven. 

Omgeving 

De fiets is ideaal om de omgeving van de haven te verkennen. Binnen een 20 minuten bent u in Putten. Bij het VVV-kantoor op het Kerkplein 15 in Putten kunt u mooie fietsroutes opvragen. Zo kunt u kennismaken met de schitterende bossen rondom Putten.  Het terrein van het Recreatieschap waar de haven deel van uit maakt, leent zich erg goed voor een avondwandeling. U loopt afwisselend tussen de bomen en langs mooie stranden. Overdag kunt u hier heerlijk zwemmen en zonnen. 

Noodgevallen

Op de ruit van het havenkantoor vindt u de telefoonnummers van de dienstdoende arts in Putten. Aan de muur van het havenkantoor hangt een AED.